Reiseforsikring og Covid 19

Mange av våre Spaniavenner som nå oppholder seg i Norge, har veldig lyst til å overvintre i Spania, men er også redde for hva som kan skje med dem om de skulle være uheldig og komme borti Coronasmitten. De fleste forsikringsselskaper vil ikke dekke slike sykdommer.

Men det finnes unntak.
Boligformidleren UNIC Villas i Albir, har fått i stand en forsikring som dekker også Covid 19 relaterte hendelser i et samarbeid med forsikingsforhandleren Tourist Broker og forsikringsselskapet ARAG. Reiseforsikringen gjelder i første omgang kun for nordmenn og man må bestille for den perioden man er i Spania. Dette må gjøres før man forlater Norge. Forsikringen er ikke fornybar så lenge man oppholder seg i Spania.
Forsikringendekker opptil oppgitte forsikingsbeløp (30.000€ per person). Legehjelp vil gis ved helsesentre som samarbeider med ARAG. Dere må derfor alltid kontakte ARAG før dere oppsøker lege slik at dere får beskjed om hvor dere må henvende dere. Priseksempel 1 person for 1 mnd.
Forsikringen dekker dere på reise til og fra Spania og mens dere er i Spania. Den dekker altså ikke på reise til et annet land enn Spania. Prisen er den samme for barn og voksne.
.
.
For mer informasjon. Kontakt Unik Villas
Av. de Oscar Espla, s/n
Edif. Los Alamos II, Local 1
03581 El Albir (Alfaz del Pi)
Tlf. +34 966 449 650

Info om forsikringen:

_________________________

One thought on “Reiseforsikring og Covid 19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.