Terri Harper vs Katharina Thanderz

Norge og Albirs lokale boksestjerne, klar for storkamp i november.

Norges Katharina Thanderz (13-0, 2 KO) vil få muligheten til å realisere sin drøm om å bli en samlet verdensmester etter at WBC beordret henne til å møte den nåværende WBC og IBO Super Featherweight tittelholderen, Terri Harper (10-0- 1, 5 KOs). Dette skriver Boxing Scene.

Thanderz, som kommer fra Oslo, var sist i aksjon i november 2019 da hun headet i Ekeberg-salen mot den tøffe brasilianeren Danila Ramos. Etter en underholdende konkurranse over ti brutale runder vant Thanderz via delt beslutning og ble WBC Interim Super Featherweight World Champion og den obligatoriske utfordreren om tittelen.

thanderz

Thanderz har sett på et oppgjør mot Englands Harper siden 23-åringene enstemmig avgjørelsesseier over Eva Wahlstrom i februar, da den tunghendte Harper droppet Wahlstrom på vei til en enstemmig avgjørelsesseier som så Doncaster-innfødte bli den nye WBC World Champion.

Med WBC som håndhever Thanderz ‘obligatoriske stilling på deres siste 58. årlige stevne, er nordmannen glad for endelig å få sitt skudd mot Harper.

«Jeg føler at jeg endelig kan bevise for alle at det å ta det steget var verdt det, og at noen ganger tålmodighet, utholdenhet og hardt arbeid er nøkkelen til å lykkes,» sa Thanderz. Det er helt sikkert en av de største drømmene jeg har hatt, og jeg føler meg mer enn forberedt.

“Jeg vet at det blir en tøff kamp. Vi er på et visst nivå nå når ingenting er veldig enkelt. Vi er begge veldig gode krigere, hver av oss har sine egne kvaliteter, og vi begge vil være villige til å gjøre alt for å vinne. Det blir en veldig konkurransedyktig og fysisk kamp fra start til slutt.

«Ingenting ville gjøre meg lykkeligere enn å bli Norges neste verdensmester,» fortsatte 32-åringen fra Oslo. «Det vil være en flott mulighet å gjøre landet mitt stolt, å representere Norge i ringen, og vise verden noe ekte Vikingkraft! ”

Etter Cecilia Brækhus (36-1, 9 KOs) opprørte nederlag mot Jessica McCaskill (9-2, 3 KOs) i august, håper Thanderz å gjenskape sin mednorskes suksess og gjøre landet hennes stolt.

«Hun er og har vært en stor mester, og hun fortjener all ære i verden for å være et forbilde i kvinneboksing,» sa Thanderz. «Jeg synes det er flott at Norge har to nåværende profesjonelle kvinnelige boksere som har gjort det og gjør det så bra innen sporten.»

Arrangøren Nisse Sauerland mener Thanderz kan følge i ‘First Lady’ fotspor ved å bli en norsk boksestor, og oppfordrer fansen til å vise sin støtte til Thanderz.

«Jeg er glad for at WBC har bestilt kampen, og vi er sikre på at Katharina vil seire,» sa Sauerland. «Dette er en enorm mulighet for Norge å få en samlet verdensmester, så vi håper alle kommer bak Katharina når hun går for storhet!»

Team Sauerland har inngått forhandlinger med Matchroom Boxing for kampen med ytterligere nyheter utgitt snart.

 

.

Facebook

Box.live

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.