Altea er destinasjonen i Spania som har vokst mest i antall besøkende

Publisert i Alteadigital

 

I følge en rapport fra Kido Dinamics utført av Hosteltur, seksjonen dedikert til innhold laget av turist- og kommunikasjonsfagfolk som bidrar med sin kunnskap og synspunkter i forhold til den nåværende tilstanden i turistnæringen, har Altea vært i løpet av måneden august den spanske kommunen som har vokst mest i antall besøkende. Data utgitt av borgermesteren i området, Xelo González.

I august 2019, ifølge data fra Kido Dinamics, var det 141104 besøkende som, uten å overnatte på destinasjonen, kom til Altea. I august i fjor besøkte 239 539 Altea; som representerer en vekst på ‘70% av besøkene.

González forklarte at “dette er data samlet inn av Kido Dinamics via telefonantenner og som gir strategisk informasjon om mobilitetsmønstre for turister til et reisemål som å vite hvilke land de kommer fra, hvor de overnatter, hvilke gater de går, hvilke steder de besøker og hvor lenge de blir på stedet, for eksempel ”. «Denne informasjonen gjør at turistmål kan ha en mye mer presis kontroll over hva som skjer i området»; la ordføreren til, som ønsket å gjøre det klart at “denne informasjonen som samles inn av antennene er anonymisert, noe som betyr at vi ikke har tilgang til brukerens identifikasjonsdata, eller deres telefonnummer eller adresse. Bare aktivitetene på personens nettverksnivå overvåkes ”.

«Å vite at Altea har vært den spanske kommunen som har vokst mest i besøk i løpet av august måned, sammenlignet med samme måned i fjor og tatt i betraktning den nåværende situasjonen forårsaket av pandemien, viser at Altea er et trygt reisemål som i økende grad vekker mer interesse for turister for alle de gode tingene det tilbyr, som blant annet vår arv, gastronomi, kultur, klima og skjønnhet ”; konkluderte kommunalsjef for turisme.

 

.

 

.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.